Тристоронні дизайнерські камінні топки Romotop

  • 28 листопада 2023 20:48:56
  • Переглядів: 187

Тристоронній камін Romotop

Камінні топки від чеського виробника Romotop – виготовлені з якісної сталі, особливої марки, з товщиною стінки - 3 мм, на високоточному обладнанні, що забезпечує точну геометрію і високу герметичність корпусу.

Як футерування в топці використовуються шамотні плити, які здатні зберігати тепло тривалий час, витримують високу температуру і оберігають сталеві стінки від прогорання. Камінна топка призначена на інтенсивне навантаження та обігріву будинку 24/7, протягом усього опалювального сезону. Прекрасно підійде для конвекційного опалення енергоефективних будинків.

Камінна топка Romotop HEAT C 3g L 80.52.31.21 має жаростійке тристороннє скло, яке дозволить Вам насолоджуватися горінням вогнища з будь-якої точки приміщення.

Має інноваційну систему проходження і вторинного допалювання димових газів – Double Spin, для ефективного відбору тепла, повного та екологічного згоряння палива.

Забір повітря для горіння, роботи систем "чистого скла" і вторинного допалу – здійснюється з вулиці та регулюється за допомогою одного регулятора. Камера горіння каміна є повністю герметичною, камін не буде витягувати повітря з кімнати. Завдяки чому Ви зможете досягти надзвичайно точного керування горінням каміна.

Тристоронній камін, при правильному проектуванні та монтажу, забезпечать надзвичайний огляд вогню та хороший конвекційний нагрів кімнати.

 

ПЕРЕЙТИ ДО ТОВАРУ "ТРИСТОРОННІЙ КАМІН ROMOTOP"

 

Звертайтесь до наших менеджерів, які нададуть Вам професійну консультацію та допоможуть зробити замовлення:

КОНТАКТИ

А також підписуйтесь на нас у соц. мережах: