Фестиваль монтажників, проектантів та спеціалістів по сервісу Install Fest Ukraine 2024

  • 04 березня 2024 12:00:00
  • Переглядів: 1308

Фестиваль монтажників та проектантів

 

Хочемо запросити Вас на зустріч фахівців з монтажу опалення і кондиціонування, з експертами «Асоціації інсталяторів інженерних систем», поспілкуємось про майбутнє, а також розповімо про підготовку до професійних спортивних чемпіонатів України серед професіоналів галузі, які будуть проводитися літом 2023 року.

9 березня 2024, в суботу, о 10:00, ми проводимо збір кращих інсталяторів Івано-Франківська та області за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Симона Петлюри, 7-Б, магазин "ТеплоКрам".

Зустріч буде проходити в рамках програми для підготовки інсталяторів всеукраїнського чемпіонату інсталяторів та монтажників 2024 року – Install Battle 2024, а також кубка України серед сантехніків – Install Fest Cup 2024 приїдуть - експерти професійної програми змагань – Install Fest Ukraine 2024 та організатори регіональних спілок «Ліга Інсталяторів» від ГС «Асоціація Інсталяторів Інженерних Систем»!

Дуже важливо! Головне в 2024 році – це використання практичної частини – Кубку України по сантехніці та Чемпіонату України серед Інсталяторів – для проведення державної оцінки кваліфікаційних характеристик: «Монтаж сантехнічних систем та устаткування». Можливість підтвердити кваліфікацію та отримати сертифікат відповідності!

Також презентація програми створення – Всеукраїнської профспілки Інсталяторів Інженерних Систем!

Зараз важкий час для країни, але професійні інсталятори інженерних систем – зараз дуже задіяні для розвитку ринку, допомоги в процесах відновлення інфраструктури в своїх регіонах. Економіка повинна розвиватися, розвиток та спілкування – це створення майбутнього! Тому всім фахівцям важливо більше робити свою професійну справу, розвиватися, покращувати свої здібності, навчатися та також мати можливість для місця зустрічей зі своїми колегами, та іншими професіоналами в своєму регіоні!

Також буде анонс усіх програм головної події – «Install Fest Ukraine» 2024 року для професіоналів з інженерних систем, опалення, водопостачання та сантехніки! В 2024 році – дуже важливі програми, які повинні змінити ринок під стандарти Європейського Союзу!

ПЛАН ЗАХОДУ:

  • 35 хвилин – Загальний час для обговорення всіх питань та презентація майбутнього ринку України та програми Install Fest + Engineering Week Ukraine 2024. Говоримо про минуле, сьогодення та майбутнє! Запитання та розповіді про зміну ринку в 2024 році;
  • 1 година - Інформування про правила чемпіонату інсталяторів Install Battle Ukraine;
  • 1 година - Навчання за правилами Кубку по сантехніці Install Fest Cup;
  • 30 хвилин – Презентація програми в Україні – «Оцінка професійної кваліфікації»;
  • 30 хвилин – Презентація розвитку профспілки України – «Ліга Інсталяторів»;
  • 30 хвилин – В РАМКАХ ЗАХОДУ БУДЕ РОЗГЛЯНУТА БОНУСНА ТЕМА. НЕ ПРОПУСТИ – ТІ РЕЧІ, ЯКІ ЗНАДОБЛЯТЬСЯ КОЖНОМУ!

ТАКОЖ ЦІКАВИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ БОНУС:

Будуть показові «лайф-хаки» від організаторів профільних спортивних чемпіонатів і буде можливість спробувати обладнання чемпіонату, уточнити деталі за завданням. Головне – це можливість з перших вуст послухати про майбутні зміни в професійних стандартах, професіях та професійних спільнотах!
 

Будемо раді бачити всіх, хто готовий розвиватися, вчитися та перемагати! Для того, щоб взяти участь, зареєструйтесь як учасник:

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКА